Profesionální image žena manažerka

Vítám Vaše komentáře u článků, ale omlouvám se, neboť....

12.04.2018 08:02

Vítám Vaše komentáře u článků, ale omlouvám se, neboť jsme to museli udělat tak, že ke článku napíšete komentář, odešlete a on se na webu ihned nezobrazí.
Je to pak takhle.....Samozřejmě se zobrazí, ale až po......




Čeká totiž v adminu na mě, já se na něj v podívám, a podle obsahu buď nechám na webu zobrazit, nebo ho upravím (většinou vymažu odkaz nebo doporučení na nějaký cizí web nebo výrobek - prostě reklamu), nebo ho smažu, když je to celé reklama na něco jiného, nebo nějaký spam či blábol. Negativní komentáře nechávám, proč ne, to je otázka diskuze a názor každého, to je v pohodě.
Kdybych komentáře povolila stále, byla by to tu šílená paseka a nikoho by ani nebavilo komentáře pod články číst, než by se dostal k těm relevantním.
A kdo si sem chce dát reklamu, tak podle toho o co se jedná, když schválím (žádné půjčky, sexy blbiny, atd), je třeba si to zaplatit, a je to pak v sekci PR, aby lidé věděli, že je to reklama.

Omlouvám se Vám tedy, někdo píšete komentář i 3x, v domnění, že je něco špatně, že se nezobrazil, ale je to jen o tom, že čeká v adminu na mé posouzení. Mějte malou trpělivost nejsem stále online, ale 2x denně určitě.
Chci, aby tento můj web měl dál určitou úroveň, nenaháním návštěvnost lidí za každou cenu, nevolím témata, která lákají zvláštní skupiny lidí.
Raději méně návštěvníků a kvalitních, komentáře, které dávají smysl.

Děkuji Vám za pochopení.

Jana Yahoda
podnikatelský poradce
osobní manažerský, pracovní a osobní kouč


Autor: Jana Yahoda
Přečteno: 36649x Komentářů: 0

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Napište komentář.
Omlouváme se, ale z důvodu ochrany proti Spamu bude zobrazen po kontrole.

 

Pozvánky

Zajímave weby
Jana Yahoda Osobni manazerske poradenstvi a koucink pro podnikatele a top manazery OnlinE manazerske dovednosti pro podnikatele a top manazery od Jana Yahoda