Profesionální image žena manažerka

Jak zmenšit svůj zadek. Jak se zbavit velkého zadku.

01.08.2016 14:29

Upřímně, slečny, ženy, kolikrát v životě jste nad tímto tématem přemýšlely? Kolikrát v životě jste držely dietu, cvičily a dívaly se do zrcadla, zda se váš zadek zmenšil, zkoušely si těsné kalhoty, o velikost menší?

 

Dělím ženy dle vzhledu postavy na:

- anorektičky

- štíhlé

- běžné

- plnoštíhlé

- tlusté

- obézní

Je tam ještě nějaká skupinka?

Dále dělím ženy na dva nejčastější typy :

- jako kluci – nic výrazného odshora dolů, jako tyčka, prsa, pas, zadek stehna, záda volně přechází v placatý zadek

- všechno má nahoře – velká prsa, břicho, někdy i tlustší krk, ale plochý, menší zadek a štíhlé nohy

- přesýpací hodiny – větší nebo menší prsa, výraznější úzký pas a větší zadek, stehna

Muži se obecně dělí ohledně vzhledu žen na :

- horňáky – zajímají je hlavně prsa

- dolňáky – mimo jiné, je zajímají zadečky a pěkné nohy

 

Člověk by řekl, že svůj zadek někdy řeší jen skupina „přesýpací hodiny“, ale jak jsem od slečen a žen kolem sebe slyšela a slyším, zadek řeší někdy skoro každá žena, i štíhlé, anorektičky nepíšu, ty se řeší stále, jsou nemocné.
V dnešní době více než dříve, kdy tzv. celebrity, modelky, herečky, z velké části promiskuitní a hloupé ženy, které drží drastické diety, denně cvičí, aby vypadaly jako anorektičky, kdy jejich jediným cílem je ulovit nějakého pracháče, dávají mladým dívkám a slečnám špatný příklad.

Slyšela jsem, že např. holky, cca věk 14 let soutěžily na Facebooku, která bude mít největší mezeru mezi stehny až tam, kde nohy začínají růst od těla, když bude stát s nohama u sebe. To je na pováženou, takovou dietářku už by měl vidět nějaký lékař.

Já patřím do kategorie přesýpacích hodin a řeknu na rovinu, že jsem také držela diety a makala, aby se mi zmenšil zadek, úspěšně asi 2x v životě, jinak bez úspěchu. Bývala jsem hezky štíhlá, ale pak mi v 17 letech ze zdravotních důvodů nasadili Prednison a já nabrala přes 20kg. Už nikdy jsem se pak nevrátila na původní váhu, jen dvakrát na pár let, ve 35 a 47 letech.

Vyrůstala jsem odmala především mezi kluky, kteří kolem těla nic neřeší (až od puberty řeší jen to jedno), a tak mě taky ani nenapadlo se svým vzhledem nějak zabývat. Pak to ale začalo, v české škole, na průmyslovce nás sice bylo ve třídě jen 10 holek, jinak kluci, ale holky začaly různě držet diety, vykládat, jak jí štve její zadek, břicho, malá prsa – no a ono to je docela nakažlivé. Během 4 let na prumce jsem vyzkoušela velké množství diet, s holkama jsme si je i vzájemně předávaly, posuzovaly, vzájemně se hodnotily. Zažívaly jsme i jojo efekty. Držela jsem jednou i jogínskou dietu, čištění těla, kdy 1 týden pijete jen vodu s citrónem. Pak má ale člověk začít jíst pomalu, ale jakmile jsem si dala první sousta, málem jsem doma „sežrala“ celou lednici :-)

Od vejšky už jsem svou postavu neřešila a neřeším. Prostě když ztloustnu víc, dám si svou osvědčenou dietu. Vážím většinou tolik, abych se cítila dobře a mohla nosit oblečení, které mám doma. Váhu si sleduji celý život, protože já jsem jedlík, mám ráda dobré jídlo, miluju i sladkosti, čokolády, dortíky, buchty. Kdybych se nedržela, budu jak Růžičková. Cukr je moje droga.

Většinu mého života jsem pracovala s hodně muži a věřte ženy, že většina z nich na anorektičky a štíhlé ráda kouká, vzájemně mezi sebou někdy dělají „machry“ jak by jí sbalili, apod., ale domů si pak vezmou většinou běžné ženy. Vždyť podívejte se na ty tzv. české, hubené celebrity. Je hubená, jsou jí vidět kosti, žebra na hrudníku a najednou – bum – trčí dva velké balóny, prsa – silikony. Chlap chce většinou přírodní materiál a ne silikony, navíc, když jsem byla ve špitále a vedle mě ležela paní, co si dala silikony, je to legrační, že když si lehne na záda, prsa, balónky jí trčí bez hnutí nahoru, zatímco nám, přírodním si prsa podle velikosti „lehnou“.

A víte, příroda to nějak kombinuje i sama, mívá i smysl pro humor. Kolikrát vám řekne chlap, že se mu vždycky líbili ženy z kategorie „dolňačka“ a vezme si za ženu „horňačku“. I ženy mívají svého vysněného pana „Best“, a pak mají doma úplně něco jiného. Moje mamka, černovlasá, s hnědýma očima, říkávala, že chtěla vysokého, černovlasého kluka s hnědýma očima, a můj táta? Byl špinavý bloňďák s šedomodrýma očima. Mamka se ho prý snažila od sebe dlouho odehnat, ale on jí nakonec udolal.

Jednou jsem šla s chlapama z firmy, kde jsem šéfovala, a šla před námi nějaká cizinka, štíhlá, v jeanách, měla štíhlá stehna a mezi nimi tu mezeru i nahoře, a já jsem utrousila:“No, tak takhle jsem si kdysi dávno jako mladá přála mít malý zadek a hubená stehna.“ A kluci na mě koukli a řekli :“Fuj.....dej pokoj, vždyť je to ošklivý.“

Kupodivu i ženy štíhlé a s malým zadkem na sobě něco řeší. Měla jsem v práci slečnu, která mi jednou řekla, že mi závidí úzký pas a výraznější zadek, že ona je sice štíhlá, ale výrazného nic, nemá viditelný pas a zadek má jako malou placku, palačinku. Tak jsem to s ní rozebrala, ať to neřeší a oblečením ukáže jak je krásná, a že je plno chlapů, co mají rádi zadek jako palačinku, který zakryjí jen jednou dlaní, zatímco u mě zadek nezakryjí ani oběma.
A víte, že v dnešní době si dokonce některé známé ženy v zahraničí dávají plasticky vyplnit zadek silikonem, aby měly výrazné půlky? A i chlapi? Asi nám „se zadkem“ záviděli a chtěli ho holt také :-)

 

Jak se říká – na každý hrnec existuje poklička.  Každá žena, když chce, nakonec si k sobě nějakého chlapa najde, ať má zadek malý, nebo velký, a ten chlap jí bude mít rád takovou, jaká je.

Takže přestože vás nadpis článku možná zaujal tím, že tu bude návod jak si zmenšit svůj zadek, zklamu vás a doporučím – vykašlete se na to a -

Mějte se rády tak, jak vypadáte. Je to k posílení vlastního sebevědomí, klidu, rovnováze. Nechtějte vypadat jako „někdo“. Zůstaňte jedinečná, výjimečná, prostě VY.

Pokud naberete váhu víc a cítíte se, jako když chodíte s plným batohem na zádech, dejte si svou oblíbenou dietku, při které se moc nemučíte, začněte víc cvičit, a zhubněte, abyste se cítily zase dobře. Pokud jste silnější a nevadí vám to, ani zdravotně nesužuje, pak si klidně dopřávejte dobroty dál.
Ale neřešte moc nějakou část svého těla. V tomhle mám odmala ráda Američanky, většina z nich na lidi kolem sebe ve svém volném čase kašle a nosí si, co se jim líbí, všechny, nejen ty morbidně tlusté. Češky je kritizují, že nemají vkus, jsou hnusné, že na starou ženu už se toto přeci vůbec nehodí – no a co? Vadí to těm Američankám? Vadí jim snad komentáře nějakých Češek z té mikrozemě, o které ani nevědí, kde je? Ne. Komentáře jiných žen jsou jim ukradené.

Užívejte si života každý den, ať máte zadek malý nebo velký.

Řešila jste někdy velikost svého zadečku nebo zadku? A k jakému závěru jste došla Vy?


Dole je foto, které jsem vyfotila v Indii, v Bombay, nyní v Mumbai, cizinky šly přede mnou. 

žena a zadek

 

 


Autor: Jana Yahoda
Přečteno: 4528x Komentářů: 0

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Napište komentář.
Omlouváme se, ale z důvodu ochrany proti Spamu bude zobrazen po kontrole.

 

Pozvánky

Zajímave weby
Jana Yahoda Osobni manazerske poradenstvi a koucink pro podnikatele a top manazery OnlinE manazerske dovednosti pro podnikatele a top manazery od Jana Yahoda